Bufet

Kontakt

Bufet

 

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

Cennik

 

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 10.00 zł
Sałatka gyros 10.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

 

Jadłospis 21.07.2025r - 25.07.2025r

Obiady

 
Dania Waga
Poniedziałek
Krupnik 350 ml
Kotlet schabowy panier z pieczarkami 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka colesław 120 g
Kompot z rabarbaru 250 ml
 
Wtorek
Rosół z makaronem 350 ml
Potrawka z kurczaka z rodzynkami 110g/150 ml
Ryż paraboliczny 250 g
Marchewka z groszkiem 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Środa
Grochówka 350 ml
Kopytka z boczkiem i cebulką 300 g
Kapusta kiszona gotowana 120 g
Kompot z rabarbarem 250 ml
 
Czwartek
Zupa z fasolki szparagowej 350 ml
Gulasz wieprzowy smażony 110g/150 ml
Kasza gryczana 250 g
Buraczki z chrzanem 120 g
Kompot z rabarbaru 250 ml
 
Piątek
Barszcz czerwony z makaronem 350 ml
Śledż w śmietanie z papryką i ogór kisz 250 g
Ziemniaki z koperkiem 1 szt
Kompot z rabarbaru  250 ml
 

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.