Bufet

Kontakt

Bufet

Dania obiadowe dostępne w bufecie od poniedziałku do piątku w godz.12.30 -14.15.

 

Cennik

Menu Cena
personel osoby komercyjne
Gofr 5,00 zł
Zapiekanka 8.00 zł
Hot-dog 5.50 zł
Dodatek do zapiekanki/hot-doga 1.00 zł
Kanapka z szynką i serem 5.00 zł
Kanapka z kurczakiem 5.00 zł
Kanapka z pastą jajeczną 5.00 zł
Sałatka jarzynowa 200 g 4.00 zł
Sałatka selerowa 4.50 zł
Sałatka grecka 10.00 zł
Sałatka gyros 10.00 zł
Koktajl 5.50 zł
Drożdżówka 3.50 zł
Pączki 4.00 zł
Kawa duża 4.00 zł
Kawa mała 3.00 zł
Herbata 2.00 zł
Czekolada 4.50 zł
Obiad dwudaniowy 16.00 zł 17.50 zł
Zupa 4.50 zł
Drugie danie 13.00 zł 14.00 zł

Jadłospis 17.11.2025r - 21.11.2025r

Obiady

Dania Waga
Poniedziałek
Zupa cebulowa z grzanką z serem 350 ml
Kotlet drobiowy 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z selera z brzoskwiniami 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Wtorek
Zupa pieczarkowa z makaronem 350
Schab ze śliwką w sosie własnym 110g/150ml
Ziemniaki 250 g
Kapusta czerwona zasmażana 120 g
Kompot owocowy 250ml
 
Środa
Zupa fasolowa 350 ml
Bigos z kapusty mieszanej 250 g
Kluski półfrancuskie 250 g
Kompot wiśniowy 250 ml
 
Czwartek
Zupa kalafiorowa 350 ml
Żeberka duszone w sosie własnym 120 g / 150 ml
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z pora i jabłka 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 
Piątek
Barszcz ukraiński 350 ml
Ryba smażona w panierce panko 120 g
Ziemniaki puree 250 g
Surówka z kiszonej kapusty 120 g
Kompot owocowy 250 ml
 

Zastrzegamy możliwość zmian w jadłospisie.
Informacje dotyczące składu potraw dostępne w Dziale Żywienia.